Je potrebné dopĺňať si k strave nejaké doplnky výživy?
Nestačí len doplnenie ovocia a zeleniny? Možno aj vy občas premýšľate nad týmito otázkami tak, ako ja. Zarmucuje ma znečistené ovzdušie, kontaminovaná pôda, postreky a iné zásahy, ktoré urobili svoje a ubrali na kvalite a výžive potravín. Prispeli k tomu aj rôzne umelé náhrady, konzervačné a iné nie zdraviu škodlivé látky. Za posledných 30 rokov hodnota vitamínov a ďalších živín v potavinách natoľko klesla, že miestami je len nepatrná.
Kvôli vlastným zdravotným problémom som začala hľadať, čím by som si doplnila a vyvážila organickú a anorganickú výživu pre správne fungovanie metabolizmu.
Svetovej zdravotníckej organizácie WHO na zasadnutí v Atlante v roku 2010 vyhlásila, že ako základ prevencie pred vznikom civilizačných ochorení sa odporúča pravidelná denná konzumácia výživových produktov. Toto odporúčanie som si vzala som za svoje.
Konzumácia ovocia a zeleniny s obsahom vitamínov, minerálov a antioxidantov síce prispieva k fungovaniu metabolizmu, dnes už však nespĺňa potrebný výživový potenciál. Naviac len konzumácia zeleniny a ovocia nezabezpečia potrebnú rôznorodosť zložiek, ktoré človek potrebuje. Bolo by to možné len obrovskou konzumáciou, teda denne zjesť niekoľko kíl ovocia a zeleniny a v rôznej pestrosti, čo je nereálne.
Preto som začala hľadať vhodný doplnok výživy. Nechcela som sa uspokojiť s hocijakým, ale zamerať sa na kvalitu.
Do cesty mi prišiel Pharmanex®. Jeho špičkoví vedci skúmajú zdravé, prirodzené procesy v tele a spoznávajú, ako môžu výživové doplnky podporiť tieto funkcie. Dnes vedie výskumný a vývojový tím spoločnosti Pharmanex® viac než 75 interných vedeckých pracovníkov a 130 externých vedcov.
Pri výbere podstupujú všetky Pharmanex® zložky prísnu vedeckú analýzu zvanú 6S záruka kvality. Je to patentovaný proces výroby - založený na výbere, zdrojoch, štruktúre, štandardizácii, bezpečnosti a kontrole - pomáha spoločnosti Pharmanex® byť na poprednom mieste v kvalite a účinnosti. Spoločnosť neustále spĺňa a prekračuje štandardy Good Manufacturing Practices (GMP), ktoré sú stanovené Správou potravín a liečiv pre tú-ktorú kategóriu produktov.